Έτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για τη ''μάχη'' στην Καρδίτσα

 

Συνεχίζεται το ταξίδι της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη στη φετινή Α2, καθώς αύριο Μ.Τετάρτη 24/4 και ώρα 17:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Καρδίτσα για τη 28η αγωνιστική. 

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με το κόουτς Καλαμπάκο να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του. Η αποστολή αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη πόλη της Καρδίτσας όπου θα διανυκτερεύσει απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Το αυριανό παιχνίδι συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της αγωνιστικής μιας και πρόκειται για μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι με την ομάδα του Μεσολογγίου να βρίσκεται στη 4η θέση με 43 βαθμούς (16-11) και τη Καρδίτσα στη 5η θέση με 42 βαθμούς (15-12) με τις δύο ομάδες να μάχονται για την είσοδο τους στα play off.

Οι Μεσολογγίτες αναμένεται να παραταχθούν χωρίς άγχος στο αυριανό παιχνίδι μιας και ο αρχικός στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό και από εδώ και πέρα ότι άλλο προκύψει είναι καλοδεχούμενο.

Το αυριανό παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της ομάδας της Καρδίτσας στο Youtube.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr