Έτοιμος για την υπέρβαση και τα play- offs ο Χαρίλαος Τρικούπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Πάτρας για τη 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Μοναδικός απών για την ομάδα μας αύριο θα είναι ο Σωτήρης Ντόβας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα παιχνίδια των play - offs. Οι υπόλοιποι παίχτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού μας επιτελείου και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα.

Η ομάδα μας υπενθυμίζουμε ότι με νίκη αύριο θα βρεθεί σίγουρα στη 4η θέση (αποφεύγοντας τον Ηρακλή στη πρώτη φάση των play - offs), ενώ εάν την ίδια ώρα ο Ερμής Αγιάς ηττηθεί εκτός έδρας από το Διαγόρα Δρυοπιδέων θα βρεθεί στη 3η θέση και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στη πρώτη φάση. Εάν ηττηθούμε αύριο το πιθανότερο σενάριο είναι να καταλήξουμε στη 5η θέση και να αντιμετωπίσουμε με μειονέκτημα έδρας τον Ηρακλή που έχει κλειδώσει τη 2η θέση εδώ και καιρό.

Στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε και τον έκτο παίχτη στο πλευρό μας καθώς αρκετοί φίλαθλοι μας ετοιμάζονται να βρεθούν στο Κλειστό της Περιβόλας και να βοηθήσουν με το τρόπο τους την ομάδα μας να πάρει το πολυπόθητο διπλό.

Ότι και να συμβεί πάντως αύριο η πορεία της ομάδας μας στη παρθενική της συμμετοχή στην Α2 κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη και πως να μην είναι άλλωστε έχοντας εκπληρώσει το βασικό στόχο της παραμονής στη κατηγορία εδώ και πολύ καιρό και έχοντας βρει θέση στα play - offs από τη προηγούμενη κιόλας αγωνιστική.

Όλοι μαζί αύριο λοιπόν για μια ακόμη υπέρβαση!!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr