''Έπεσε'' μαχόμενο το ΜΙΝΙ 2005 του Χαρίλαου Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν τα κατάφερε το Μίνι 2005 στο χθεσινό ημιτελικό και ηττήθηκε με σκορ 57-60 στο ΔΑΚ Αγρινίου από το Πύρρο Αρταίων. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για το συγκεκριμένο τμήμα που σήμανε όμως και τον αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό.

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά το πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αρτινή ομάδα με σκορ 24-29.

Στη τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά η οποία έφτασε έως και το +10 (39-49) με τη λήξη της τρίτης περιόδου και όλα έδειχναν ότι η τελευταία περίοδος θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Και όμως οι μικροί μας αθλητές ξεκίνησαν αντεπίθεση στα τελευταία 6' του παιχνιδιού και με συνεχόμενα τρίποντα του Παγούρα μείωσαν τη διαφορά στους 3 (57-60) με 20'' να απομένουν και τη κατοχή της μπάλας για εμάς. Η επίθεση που επιχειρήσαμε όμως δεν βρήκε στόχο και έτσι δεν ολοκληρώθηκε η ανατροπή με τη πρόκριση στο τελικό να πηγαίνει στο Πύρρο Αρταίων. 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά καθώς και το προπονητή τους κ. Σάββα Αραμπατζάνη για την απίστευτη πορεία τους μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης και για το μπάσκετ που έπαιξαν όλη τη χρονιά.

Είμαστε βέβαιοι ότι αν συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά το μέλλον τους ανήκει. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε και το Πύρρο Αρταίων για τη χθεσινή του νίκη και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο τελικό.

Οι πόντοι της ομάδας μας:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Αραμπατζάνης) Κέκελος 4, Διαμαντόπουλος Ν. 6, Λιάπης, Φραίμης 19, Παγούρας 20(4), Γαρδίκης, Ντέκας, Τσώλος 3, Παπανικολάου, Διαμαντόπουλος Θ. 4, Πρεμέτης, Καλλιανέζος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr