Έναρξη της προετοιμασίας του Χ.Τρικούπη για τα play-offs!

 

Έναρξη της μίνι προετοιμασίας την Δευτέρα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του αγώνα για τα play – offs ανόδου στην basket league με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Τετάρτης 15 Μαΐου στις 17:00 στο Ιβανώφειο.

Η απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Πρόεδρου του αντιπροέδρου και μελών του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του καθώς και ο Ντόβας σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του πολύπειρου τεχνικού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Μιχάλης Πολίτης καθώς και ο κόουτς Ντίνος Καλαμπάκος μίλησαν στην κάμερα του www.aitosports.gr τόσο για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή, για την πορεία που τους οδήγησε στα play – offs αλλά και για το μέλλον τους στην ομάδα του Μεσολογγίου..

Σε επομενα άρθρα θα ακολουθήσουν και τα σχετικά βίντεο..

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr