Χωρίς άγχος στο Ιβανώφειο κόντρα στο Ηρακλή για τα play-off ο Χ.Τρικούπης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιδιαίτερη στιγμή η συμμετοχη μας στα play-off

Ιστορικό παιχνίδι αύριο Τετάρτη 15/5 και ώρα 17:00 για την ομάδα μας κόντρα στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για τη φάση των play-off ανόδου της Α2. Η ομάδα μας κατάφερε στη παρθενική της συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία να τερματίσει στη 5η θέση (μέσω πενταπλής ισοβαθμίας στη 3η) και να πάρει ένα από τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στα play-off ανόδου στην Α1.

Το έργο της ομάδας μας βέβαια αύριο μόνο εύκολο δεν είναι καθώς αντίπαλος μας είναι ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης που αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί να ακολουθήσει το πρωταθλητή Ιωνικό Νίκαιας στην Α1. Ο Ηρακλής τερμάτισε στη δεύτερη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όντας αήττητος στο Ιβανώφειο) και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-off.

Υπενθυμίζουμε ότι στα play-off μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου όπου ο Ηρακλής επικράτησε δύο φορές της ομάδας μας (63-76 και 77-62) και έτσι χρειάζεται μία μόνο νίκη για να προκριθεί στο τελικό των play-off. Παρόλες αυτές τις δυσκολίες η ομάδα μας δηλώνει έτοιμη να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις στο αυριανό παιχνίδι και να δικαιολογήσει την παρουσία της στα play-off ενώ παράλληλα να «διασκεδάσει» και τη συμμετοχή της σε αυτά.

Αγωνιστικά ο κόουτς Καλαμπάκος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού καθώς και ο Ντόβας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που το ταλαιπωρούσαν και είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αυριανός αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του Ηρακλή στο Youtube.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr