Δηλώσεις Καλαμπάκου – Σταυρόπουλου – Μπελέκου μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή (vid)

 

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έδωσε χθες (15/5) το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στα πλέι οφς της Α2, αλλά όπως φάνηκε η υπερπροσπάθεια όλης της σεζόν, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, κούρασε και ίσως άδειασε το ντεπόζιτο, και έτσι δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ηρακλής.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα δεν δικαιούται να είναι στεναχωρημένη, ενώ αναφέρθηκε στο χαμένο παιχνίδι της Πάτρας, ενώ για το μέλλον του τόνισε ότι η ηθική του υποχρέωση είναι να μιλήσει πρώτα με την ομάδα του. 

Ο Ντίνος Σταυρόπουλος μίλησε για μια αξέχαστη εμπειρία, έχοντας ακολουθήσει την ομάδα από τα τοπικά ως και τα πλέι οφς της Α2, ενώ η πρόεδρος, Βασιλική Μπελέκου, μίλησε για θετικό απολογισμό με δυο πρόσημα, αναφέροντας ότι χρειάζονται λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσουν τι έχουν πετύχει.

Δείτε το video :

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr