Ανανέωση συνεργασίας με Καλαμπάκο και Staff για τον Χ.Τρικούπης (pics)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με το προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας και με τους Ηλία Μούτσιο και Νίκο Κλάδη που θα αποτελέσουν και τη φετινή χρονιά τους άμεσους συνεργάτες του Ντίνου Καλαμπάκου στο προπονητικό επιτελείο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο θα είναι παρών και στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους.

Υγ. Το www.aitosports.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μεσολόγγι, και τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει το βίντεο με όσα ειπώθηκαν. Αποκαλυπτικός όπως πάντα ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ, ενώ αποκάλυψε και ποιος πρωτοκλασάτος παίκτης δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στο Μεσολόγγι.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr