Υπέρβαση με Φώτη Βασιλόπουλο για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το βραδύ της Δευτέρας η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον «μετρ» όπως τον αποκαλούν των ανόδων αλλά και των ασίστ Φώτη Βασιλόπουλο.

Ο 33χρονος γκαρντ αναμένεται πιθανότατα την Τετάρτη στο Μεσολόγγι ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό της μεταγραφής, και εν συνεχεία να παρουσιαστεί από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων της ομάδας του Μεσολογγίου που μαζί με την βοήθεια του κόουτς της ομάδας Ντίνου Καλαμπάκου κατάφερναν να αποσπάσουν το πολυπόθητο ΝΑΙ του παίκτη, που η μετακίνηση του σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί πολύ της επόμενες ημέρες.

Μετά τους Στάθη Παπαδιονυσίου, Τάσο Αντωνάκη, Γιάννη Σαχπατζίδη και Αλέξη Ράπτη, ο Ντίνος Καλαμπάκος τη νέα χρονιά θα συνεργαστεί με ακόμα ένα «μπασκετικο παιδί του» από την ομάδα των επιτυχιών του Παγκρατίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr