Χ.Τρικούπης: Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ.. μεγάλο το ενδιαφέρον για τις κάρτες διαρκειας

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις του Χαρίλαου Τρικούπη με μεταγραφικούς στόχους για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ και της 2ης συνεχόμενης χρονιάς που θα την βρει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα τέσσερις μεταγραφές προσθήκες, εκ των οποίων οι δυο θα είναι με παίκτες μικρότερης ηλικίας.

Μέχρι σήμερα ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει αποκτήσει τους, Φώτη Βασιλόπουλο, Γιάννη Σαχπατζίδη και Αλέξη Ράπτη, ενώ από την περσινή χρονιά ανανέωσαν οι Στάθης Παπαδιονυσίου, Τάσος Αντωνάκης, Παναγιώτης Γκάτζιος, Χρήστος Τσαπατώρης, Γιάννης Τριπολίδης καθώς και τον Σταμάτη Καζανά που προήχθη από την U20.

Όσον αφορά αλλά θέμα του συλλόγου συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 από το Γ.Σ.Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Ήδη το ενδιαφέρον τόσο από παλιούς κατόχους που ανανέωσαν και για την νέα χρονιά τη θέση τους, όσο και από και νέους κατόχους είναι πολύ μεγάλο και φαίνεται ότι και φέτος το κλειστό ΔAK Μεσολογγίου θα αποτελέσει ένα από τα κύρια όπλα της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας γίνεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 11-1 το πρωί και κάθε Τρίτη 7-9 το απόγευμα από το γραφείο του Συλλόγου στην οδό Ιωσήφ Ρωγών 5 (δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμων).