Δυνατή χορηγική συνεργασία με V2 Development για τον Χ.Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και V2 DEVELOPMENT ενώνουν τις δυνάμεις τους.

O Γ.Σ. ''Χαρίλαος Τρικούπης'' Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την V2 Development η οποία θα είναι και ο μεγάλος χορηγός-ονοματοδότης του Συλλόγου μας για τη σεζόν 2019-2020.

Η V2 Development είναι μια εταιρεία με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 1962 από τον κ. Βαγγέλη Κτενιάδη, πατέρα του σημερινού προέδρου της εταιρείας με την επωνυμία ''Ergon SA'' και γρήγορα έγινε συνώνυμη της υψηλότερης ποιότητας στην ανάπτυξη ακινήτων παρέχοντας επενδύσεις υψηλής απόδοσης, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ακεραιότητα μέσω μακροχρόνιων δεσμεύσεων στον επιχειρηματικό τομέα.

Ο κ. Βαγγέλης Κτενιάδης, ο νεότερος είναι ο σημερινός πρόεδρος της εταιρείας, συνεχίζοντας με επιτυχία 57 χρόνια οικογενειακής παράδοσης.
​Η V2 Development εξελίσσεται συνεχώς και επενδύει σε αναδυόμενες αγορές, με 4 γραφεία στην Αθήνα, 4 γραφεία στην Κίνα, 1 γραφείο σε Ντουμπάϊ και Ναϊρόμπι καθώς και ισχυρή παρουσία στη Ρωσία, την Ουκρανία, την Αίγυπτο και το Λίβανο.

Από τον Μάιο του 2013, είναι ενεργός υποστηρικτής του Ελληνικού Προγράμματος Χρυσής Βίζας, ενός πρωτοποριακού επενδυτικού νόμου που παρέχει δικαίωμα μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα μέσω επενδύσεων στην αγορά ακινήτων.

Ο κύριος Κτενιάδης ως ένδειξη σεβασμού στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου και στο πρόσωπο του Χαρίλαου Τρικούπη ζήτησε η ομάδα μας να διατηρήσει το όνομά της ως έχει.

Η διοίκηση, τα μέλη, οι αθλητές και προπονητές του Γ.Σ. "Χαρίλαος Τρικούπης'' Μεσολογγίου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Κτενιάδη για τη προσφορά της, που δίνει στην ομάδα μας νέα δυναμική και τροφοδοτεί ένα μεγάλο όραμα για τον αθλητισμό και την κοινωνία του Μεσολογγίου.

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr