Μάντεψε σωστά και κέρδισε ένα Εισιτήριο Διαρκείας του Χ.Τρικούπη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα 19/8 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας σας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψετε σωστά τον αντίπαλο τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και να κερδίσετε ένα εισιτήριο διαρκείας στο Τομέα Δ.

Ο φίλος ή η φίλη που θα προβλέψει σωστά τον αντίπαλο μας, καθώς και το αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί εντός ή εκτός έδρας (μέσω σχολίου κάτω από το post) θα κερδίσει μία κάρτα διαρκείας και θα έχει έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά και από αριθμημένη θέση και τα 15 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2. (Σε περίπτωση που έχουμε παραπάνω από 1 νικητή τότε θα γίνει κλήρωση για το τυχερό ή τη τυχερή που θα κερδίσει το εισιτήριο διαρκείας)

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι οι εξής:

Ολυμπιακός Πειραιώς Α.Σ.Καρδίτσας, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Ερμής Αγιάς*, Α.Ο.Αμύντας, Ιπποκράτης Κω, Α.Ε.Ψυχικού, Απόλλων Πάτρας, Κόροιβος Αμαλιάδας*, Σ.Α.Α.Κ Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου, Γ.Σ.Ελευθερούπολης, Οίακας Ναυπλίου, Α.Ο.Τρίτων, Α.Ο.Αγρινίου.
*Εκκρεμεί η απόφαση της ΕΟΚ για το ποια ομάδα μεταξύ Ερμή Αγιάς και Κόροιβου Αμαλιάδας θα λάβει τη wild card ώστε να αγωνιστεί στην Α1.

Σε περίπτωση που κάποιος/κάποια επιλέξει μία εκ των Ερμή Αγιάς ή Κόροιβο Αμαλιάδας και τελικά αυτή η ομάδα αγωνιστεί στην υψηλότερη κατηγορία και πάρει τη θέση της κάποια άλλη ομάδα με την οποία θα κληρωθεί η ομάδα μας τη 1η αγωνιστική τότε η απάντηση τους θα θεωρηθεί σωστή.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 19/8 και ώρα 11:00.

Πατήστε ΕΔΩ για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr