Χ.Τρικούπης: Συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου για τη εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της προτίμησης τους ύστερα από τη δύσκολη δοκιμασία των πανελληνίων.

Θα θέλαμε όμως να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία και να συγχαρούμε ιδιαίτερα τα δικά μας παιδιά που αποτελούν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας και αυτοί είναι: ο Βαγγέλης Καραβασίλης (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Βόλος), ο Κιρκινέζος Νίκος (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Βόλος), ο Παπαζήσης Ηλίας (ΤΕΦΑΑ, Κομοτηνή), ο Τσαμαδιάς Χρήστος (Φυσικό, Καβάλα) και η Αποστολοπούλου Ρεβέκα (Οικονομικό, Αθήνα), η Νικολάου Αλεξάνδρα (ΣΜΥΑ, Τατόι), Σταμάτη Μαρία-Αναστασία (Διαιτροφολογία, Αθήνα), η Σπύρου Ελισάβετ (Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Περευξείνιων Χωρών, Κομοτηνή) και η Φλώρου Βάσια (Τουριστικά Επαγγέλματα, Πάτρα).

Τα παιδιά αυτά απέδειξαν έμπρακτα ότι διάβασμα και αθλητισμός συνδυάζονται όταν υπάρχει θέληση και όρεξη. 

Τους ευχόμαστε όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή. 

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν για τη προσπάθεια που έκαναν και τα παιδιά τα οποία δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή και θα θέλαμε να τους πουν να μη το βάλουν κάτω καθώς η ζωή τους επιφυλάσσει και άλλες ευκαιρίες.

Εκ του Δ.Σ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr