Έναρξη εγγράφων στις ακαδημίες του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των τμημάτων υποδομής του (μπάσκετ, στίβος, ενόργανη, ρυθμική και βόλεϊ) για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα 2/9 και θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11-13:00 και 19:00-21:00 στο γραφείο του Συλλόγου (Ιωσήφ Ρωγών 11, πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα). Παράλληλα με τις εγγραφές συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας τις ίδιες μέρες και ώρες στο γραφείο του Συλλόγου.

Πιο αναλυτικά:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά από 60 χρόνια ζωής ο Σύλλογος μας διατηρεί 7 αγωνιστικά τμήματα στο μπάσκετ (Προ-Μίνι, Μίνι, Παιδικό, Κορασίδες, Εφηβικό, Αντρικό, Ομάδα Νέων Under21). Με επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές “αγκαλιάζει” παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω με σκοπό την εκμάθηση των αρχών και των τεχνικών του αθλήματος, αλλά ταυτόχρονα και την καλλιέργεια του ήθους τους. Επιπλέον, λειτουργεί τμήμα νηπίων βασιζόμενο στο εξειδικευμένο πρόγραμμα: ”Εισαγωγή στην καλαθοσφαίριση-παιχνίδια ψυχοκίνησης με μπάλα” για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Με νέες καινοτομίες και ένα εντελώς σύγχρονο μοντέλο εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά του συλλόγου το ερέθισμα που χρειάζονται για να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος.
Παράλληλα, βασική μας επιδίωξη είναι η σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και η θωράκιση της υγείας τους, η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς, καθώς και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ 697 7383069 - ΣΑΒΒΑΣ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ 6978962306 - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΕΚΟΥ 6944555786 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ 6973313131

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Γυμναστικός Σύλλογος «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου θα λειτουργήσει Ακαδημία Στίβου για αγόρια και κορίτσια. Στόχοι ακαδημίας α) να γνωρίσουν τα νέα παιδιά τα αγωνίσματα του Στίβου και μέσα από αυτή την προπονητική διαδικασία να γυμναστούν και να εξελιχθούν αθλητικά β) Να δημιουργηθεί αγωνιστική ομάδα στίβου στο Μεσολόγγι ώστε να εκπροσωπείται η πόλη στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στίβου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ 6944141017

ΥΠΕΥΘΥΝΗΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΤΟΥ-ΚΛΑΔΗ 6947443308

ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η Ενόργανη Γυμναστική ως Ολυμπιακό Άθλημα έχει ως σκοπό την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών, μέσα από βασικά στοιχεία ακροβατικής γυμναστικής, όπως την απόκτηση δύναμης, ευλυγισίας και εκρηκτικότητας που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των απαιτητικών ασκήσεων και επιδεξιότητας του αθλήματος. Τα Τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής κοριτσιών από 5 ετών λειτουργεί από το 2014 και αποτελείται από 200 παιδιά.

Η ρυθμική γυμναστική είναι ο έλεγχος και ο ρυθμός στο σώμα και στο μυαλό. Κοριτσάκια με αγάπη στον χορό και στο μπαλέτο, συνδυάζουν κίνηση, ασκήσεις με συνοδεία μουσικής με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Το ιδανικό άθλημα για κορίτσια, αφού μέσα από αυτό θα μάθουν να κινούνται με χάρη και να ελέγχουν το σώμα τους. Η ιδανική ηλικία για να αρχίσει ένα κορίτσι είναι γύρω στα τέσσερα όμως κι αν ένα κορίτσι μεγαλύτερο σε ηλικία θέλει να μάθει την τέχνη της ρυθμικής μπορεί να ασχοληθεί με αυτήν με πολλά οφέλη.

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ: ΟΛΓΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ 6977342762 - ΝΑΤΑΣΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6984940611

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΤΟΥ-ΚΛΑΔΗ 6947443308

ΒΟΛΕΙ 

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά ο Σύλλογος μας θα λειτουργήσει και τμήμα βόλεϊ. Το πρόγραμμα αφορά την γενική εισαγωγή στο βόλεϊ για παιδιά από 6 έως 14 ετών, όπως επίσης και τη συνέχιση του γυναικείου αγωνιστικού τμήματος στη Β’ Εθνική κατηγορία.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: 6973323332

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr