Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για τον Χαρίλαο Τρικούπη

ΑΣΕ Δούκας – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 49 – 85

Καταιγιστικός ο Χαρίλαος Τρικούπης στην πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση, υπέταξε με χαρακτηριστική άνεση στην έδρα της τη νεανική ομάδα του Δούκα (Β΄ Εθνικής) με σκορ 85-49 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, δείχνοντας μέρος των φετινών δυνατοτήτων του.

Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα, που έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν στην πρώτη περίοδο με 15-13, ο Τρικούπης πήρε στη συνέχεια τον πλήρη έλεγχο του παιγνιδιού και με καταιγισμό τριπόντων, αλλά και φοβερή αμυντική προσήλωση, έφτασε στη λήξη του ημιχρόνου στο +21 (19-40), βάζοντας νωρίς-νωρίς τέλος στις όποιες βλέψεις της ομάδας του Δούκα για τη νίκη.

Σοβαρός ο Τρικούπης και στην επανάληψη, με γρήγορο παιγνίδι, υπεροπλία στα ριμπάουντ και καλή ψυχολογία, ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά στο σκορ, που στη λήξη της τρίτης περιόδου έφτασε στο +31 (28-59) και στα μέσα της Δ΄ περιόδου στη μέγιστη τιμή της στο +41 (33-74).

Η συνέχεια ήταν διαδικαστική και πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί Τσαπατώρης και Καζανάς, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 49-85 για την ομάδα του Τρικούπη.

Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Μεσολογγίου θα ταξιδέψει στα Φαρσαλά όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου.

Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ο Βασιλόπουλος και πολύ καλοί οι Παπαδιονυσίου και Αντωνάκης. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου λόγω ενοχλήσεων οι Σαχπατζίδης και Οικονομόπουλος.

Δεκάλεπτα: 15-13, 19-40, 28-59, 49-85

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου - Καρπάνος - Λογοθέτης

Δούκας (Αγγέλου): Θωμάς 1, Σεργιένκο 13, Τζελάλης 3 (1), Ζαραϊδώνης 4, Παναρετάκης 2, Αρσενικός, Γκίνης 3 (1), Μαράντος 3, Σακελλαρίου 8, Κορκοντζέλος 2, Λάϊος 4, Ζαρκαδούλας 6.

Χαρίλαος Τρικούπης (Καλαμπάκος): Κατάνας 2, Γκάτζιος 2, Παπαδιονυσίου 17 (3), Αντωνάκης 21 (3), Ναούμης 4 (1), Σαχπατζίδης, Ράπτης 6, Βασιλόπουλος 20 (5), Σκουλίδας 7 (1), Τσαπατώρης 4, Μαργέλης 2.

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr