Κύπελλο Ελλάδας: Έτοιμος για την πρόκληση με Πανιώνιο ο Χαρίλαος Τρικούπης

Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το σημερινό ιστορικό παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ κόντρα στον Πανιώνιο ΓΣΣ.

Ο κόουτς της ομάδας Ντίνος Καλαμπάκος δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι στις υπηρεσίες του τραυματία Γιάννη Σαχπατζίδη, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει να βρίσκεσαι αντίπαλος με μια ιστορική ομάδα του Ελληνικού Μπάσκετ όπως είναι αυτή του Πανιωνίου, χωρίς όμως αυτό να υποδηλώνει ότι η ομάδα δεν θα παλέψει για να διεκδίκηση την νίκη και πρόκριση στην 2η αγωνιστική της 2η φάσης του θεσμού.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι σήμερα το απόγευμα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, γι αυτό καλό θα είναι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός της τελευταίες στιγμής, ο κόσμος που θα θελήσει να βρεθεί για να παρακολουθήσει την σπουδαία αναμέτρηση από κοντά να βρεθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο (Ώρα έναρξης 17:00).

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιώτου, Δαρλαμήτσος και η κ.α Κωνσταντινίδου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΡΟΔΟΥ

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΛΑΥΡΙΟ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΑΡΗΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ   62-81

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr