Αποκλειστικό: Δυναμώνει κι άλλο στη ρακέτα με Μίλαν Μάρκοβιτς ο Χ.Τρικούπης! (vid)

Στην απόκτηση του Μίλαν Μάρκοβιτς προχώρησε συμφώνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του aitosports.gr πριν λίγες ώρες η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Σέρβος σέντερ έχει ύψος 2.08μ., είναι 29 ετών και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς βρέθηκα στην Πατρα για λογαριασμό του Απόλλων χωρίς όμως να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα πλην ενός αυτό του κυπέλλου.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΚΚ Νάπρεντακ Ρούμπιν, Στάρα Ζαγόρα και την Γκεβγκέλια, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Ισπανίας με την Αραμπέρι.

Στην Ελλάδα και την Α2 εκτός από τον Απόλλων Πάτρας έχει βρεθεί και για λογαριασμό της Δόξας Λευκάδας την σεζόν 2017-2018, όπου είχε μέσο όρο 7,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ (2,4 αμυντικά και 1,9 επιθετικά), 62.7% στα σουτ εντός παιδιάς και 58.7% στις ελεύθερες βολές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μίλαν αύριο Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στο Μεσολόγγι και να έχει και την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr