Φ. Βασιλόπουλος: «Εγώ ήμουν σίγουρος από το ξεκίνημα για τις δυνατότητες της ομάδας μας»

Έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές επιτυχίες, κατακτήσεις πρωταθλημάτων και την επίτευξη δύσκολων αποστολών. Ο Φώτης Βασιλόπουλος φέτος συμβάλλει με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, στην προσπάθεια του Χαρίλαου Τρικούπη να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 κατηγορία. Ο MVP της 16ης αγωνιστικής μιλάει για όσα έγιναν και όσα απομένουν για να γίνουν μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος.

 

Μόνη αήττητη ομάδα στην Α2 φέτος ο Χαρίλαος Τρικούπης. Που οφείλεται αυτή η απόλυτα επιτυχημένη πορεία; 

«Οφείλετε σε πολλά  Έχουμε δουλέψει πολύ. Καταφέραμε και βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχοντας παράλληλα και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Δείξαμε συνοχή, δουλέψαμε σκληρά και σίγουρα πολλές φορές βρεθήκαμε και τυχεροί».

Πιστεύεις ότι θα διατηρήσετε το αήττητο στον β΄ γύρο. Είδαμε ότι με την Ελευθερούπολη το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο; 

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα παίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε κάθε αγώνα και να δίνουμε μέσα στο γήπεδο ότι καλύτερο έχουμε».

Ποιος ή ποιοι είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι φέτος; 

«Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν καθαρά φαβορί όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχει αρκετές ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Αυτό σίγουρα ανεβάζει το ενδιαφέρον».

Είχατε θέσει από την αρχή ως στόχο την άνοδο στην Α1; 

«Προσωπικά ήμουν σίγουρος για την ομάδα. Ήξερα τον προπονητή, γνώριζα τους περισσότερους παίκτες, ήμουν και είμαι σίγουρος γι αυτούς. Τους στόχους τους θέτει η διοίκηση κάθε ομάδας και σίγουρα είχαν οριοθετηθεί υψηλοί στόχοι. Εγώ ήμουν σίγουρος από το ξεκίνημα για τις δυνατότητες της ομάδας μας». 

Πώς βιώνεις το κλίμα στο Μεσολόγγι, σίγουρα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία;

«Το κλίμα στην ομάδα και στη πόλη είναι υπέροχο. Αυτό με βοηθάει εμένα προσωπικά πολύ καθώς είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Αθήνα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει όλη την ομάδα, η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας για να λύνει όσα προβλήματα προκύπτουν. Όλα αυτά βοηθάνε εμάς και στην καθημερινότητα μας αλλά και στην προσαρμογή μας».

Επόμενος αγώνας με τον Ολυμπιακό. Πώς βλέπεις αυτό το παιχνίδι; 

«Είναι ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ. Εμείς θα καταθέσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Πηγή | basket.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr