Συμμέτοχες σε αγώνες για τον Στίβο του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Το Σάββατο 1/02 έγινε στην Πάτρα (κλειστό γυμναστήριο Λαδοπουλου) προπονητική - αγωνιστική ημερίδα κλειστού στίβου.

Ο στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη , πιστός στις καταστατικές του αρχές για διάδοση και προώθηση του στίβου, συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με την ταλαντούχα αθλήτρια του Λυκούδη Ανδριάνα.

Η Λυκούδη Ανδριάνα έτρεξε στα 60μ. Κορασίδων (είναι η κατηγορία της) και τερμάτισε στην τρίτη (3η) θέση με χρόνο 8”.28   επίσης έτρεξε και στα 60μ. Γυναικών όπου τερμάτισε στην τέταρτη θέση (4η) με χρόνο 8”.31 κάνοντας ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα και αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερο αγωνιστικό μέλλον στους επομένους επισήμους αγώνες.

Δυστυχώς η εποχική γρίπη και προπονητικοί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν την συμμετοχή και άλλων αθλητων-τριων του συλλόγου στους αγώνες αυτούς.

Να ενημερώσουμε τέλος ότι στην Πάτρα, θα διεξαχθουν :

α) μια ακόμη προπονητική  ημερίδα  κλειστού στίβου μικρών ηλικιών (10 έως 14 ετών), Σάββατο απόγευμα 8/02.

Β) αναπτυξιακοί αγώνες ανωμαλου δρόμου στο Έλος Αγυιάς (Πάτρα) όλων των κατηγοριών, Κυριακή 9/02.
Και στους δυο(2) αυτούς αναπτυξιακούς και προπονητικούς αγώνες ο στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη θα συμμετάσχει με τουλάχιστον δώδεκα (12) αθλητες-τριες, στοχεύοντας στο να αποκτήσουν οι αθλητες-τριες του αγάπη για τον στίβο και εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν στο να εξελιχθουν αθλητικά.

Εκ του Συλλόγου

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr