Ν.Φαρμάκης: «Η Περιφερειακή Αρχή δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου ο ''Χαρίλαος Τρικούπης'' να αποκτήσει την έδρα που του αξίζει»

 

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα την ομάδα μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης», τη μεγάλη και όμορφη αθλητική οικογένεια από το Μεσολόγγι που είναι έτοιμη να μας κάνει περήφανους, κερδίζοντας την άνοδό της στην Basket League (A1).

Αποτελεί ένα έλλειμμα χρόνων που αυτή η ομάδα – πρότυπο δεν έχει ένα γήπεδο αντάξιό της, έναν χώρο που να εκπροσωπεί επάξια το τοπικό μπάσκετ στα «σαλόνια» του ελληνικού αθλητισμού.

Είναι δέσμευσή μας ότι η Περιφερειακή Αρχή θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου ο «Χαρίλαος Τρικούπης» να αποκτήσει την έδρα που του αξίζει.

Μαζί του στην Α1 και… ακόμα παραπάνω!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

«Συναντήθηκε χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη στα πλαίσια των επαφών μας με τους φορείς.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τόσο τον αθλητισμό όσο και την πορεία της ομάδας και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πιθανή άνοδο.

Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr