Ντίνος Καλαμπάκος: «Να μείνουμε σπίτι.. με την γυναίκα μας τα παιδιά μας.. καλοί άνθρωποι είναι και αυτοί» (vid)

Το #basketblog απηύθυνε κάλεσμα σε ομάδες και προπονητές της #Α2 να μιλήσουν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του Covid-19 και το αποτέλεσμα είναι στις οθόνες σας! 

Μέσα από το βίντεο οι coaches θίγουν πολύ σοβαρά ζητήματα που θα ήταν καλό να συζητηθούν από τους εμπλεκόμενους φορείς, φυσικά όταν είναι εφικτό και αφου "βγούμε" από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχουμε περιέλθει.

Ευχαριστούμε πολύ τους (κατά σειρά που παρουσιάζονται στο βίντεο): Ντίνο Καλαμπάκο (Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου), Πέτρο Γκαϊτατζή (ΣΑΑΚ Anatolia Sports), Charis Maev (Οίαξ Ναυπλίου), Δημήτρη Γκίμα (FILIPPOS BC), Κώστα Κομποδιέτα (Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας), Γιάννη Διαμαντάκο (Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου), Kyriakos Papadopoulos (ΓΣΕ Official), Mais Konstantinidis (Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου), Σπύρο Σαμόλη (Α.Ο. Αμύντας Υμηττού) και την... guest star του!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr