Στην Basket League ο Χ.Τρικούπης, ο νέος χάρτης των Εθνικών πρωταθλημάτων

O κύβος ερρίφθη…

Η επιτροπή πρωταθλημάτων ξεκίνησε τη συνεδρίαση της ώστε να καταλήξει στο σχήμα που θα έχουν τα Εθνικά πρωταθλήματα τη νέα αγωνιστική σεζόν, θέλοντας να βρει μια κοινή συνισταμένη μετά την διακοπή που επέβαλε η πανδημία του κορωναϊού.

Έτσι, οι πρώτες εισηγήσεις της  λένε για ένα όμιλο των 18 ομάδων στην Α2 Ανδρών, τρεις ομίλους στην Β’ Εθνική, κάτι που φαινόταν πως προκρινόταν εδώ και μια εβδομάδα, με το basketa.gr να σας μιλάει για αυτό σε ρεπορτάζ του, αλλά και έξι ομίλους στην Γ’ Εθνική, με τρεις να είναι στο Νότο και τρεις στο Βορρά.

Όπως είναι κατανοητό η κατανομή των ομάδων θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ οι εισηγήσεις της επιτροπής πρωταθλημάτων θα πρέπει να γίνουν δεκτές από το ΔΣ για να γίνουν οριστικές και να ισχύουν για το επόμενο πρωτάθλημα, της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με όλα τα μέλη της (επιτροπής) να έχουν συμφωνήσει.

Φλέγον είναι το θέμα της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Basket League, δηλαδή ποια ομάδα από την Α2 θα ακολουθήσει στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, κάτι που ακόμη δεν έχει αποσαφινηστεί.

Αναφορικά με τις ομάδες που θα πάρουν τις ανόδους, και πως θα διαμορφωθούν οι όμιλοι, αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr