Εβδομάδα αποφάσεων για τον Χαρίλαο Τρικούπη


Το τυπικόν της ανόδου του Χαρίλαου Τρικούπη στην Basket league δεν ήταν επί της ουσίας νέο, όλοι το ήξεραν και το περίμεναν. Η… ανηφόρα άρχισε από εκείνη την στιγμή, έστω κι αν από νωρίτερα οι άνθρωποι στο Μεσολόγγι είχαν αρχίσει να “χαρτογραφούν” τις πολλές και δύσκολες απαιτήσεις που υπάρχουν για να μπορέσει η ομάδα να είναι συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία της.

 

Στα μέσα της εβδομάδας που τελειώνει, ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, επισκέφτηκε την πόλη για να δει από κοντά το υπάρχον γήπεδο αλλά κυρίως, τα σχέδια και τις μακέτες για την επέκτασή του. Πράγματα αυτά ήταν εύκολο να τον πείσουν ότι πρόκειται για ένα γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει αγώνες της Basket League, αλλά για την ώρα… παραμένει μακέτα. 

Η πρόεδρος του Χαρίλαου, Βασιλική Μπελέκου και οι συνεργάτες της, διαβεβαίωσαν ότι απομένουν τυπικές διαδικασίες για να εγκριθεί η έναρξη των έργων κάτι το οποίο υπολογίζουν να γίνει μέχρι τα μέσα του μήνα και ο Κονδύλης τους είπε ότι αν πράγματι υπάρξει… δράση, ουσιαστικά το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί για την έδρα της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα βέβαια, υπάρχουν πολλά άλλα δύσκολα θέματα, με το οικονομικό να τα καλύπτει όλα. Οι διοικούντες τον Χαρίλαο περιμένουν λεπτομερώς τις απαιτήσεις από τον ΕΣΑΚΕ για να ξέρουν τα ποσά που πρέπει να συγκεντρώσουν στο πρώτο στάδιο του εγχειρήματος και μέσα στην εβδομάδα προγραμματίζουν μια συνεδρίαση του Δ.Σ. για να τα βάλουν κάτω και να δουν τι υπάρχει και τι πρέπει να αναζητήσουν.

Αυτό που είναι δεδομένο πάντως και δεν μπαίνει σε κουβέντα, είναι το ότι στο Μεσολόγγι δεν θέλουν ούτε να ακούν αλλά ούτε και να σκέπτονται ενδεχόμενο να τους “λυγίσουν” τα δύσκολα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν και να χάσουν το όνειρο που κυνήγησαν και κατάφεραν να εκπληρώσουν. 

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr