Αποκλειστικό: Προς Αγρίνιο ο Χαρίλαος Τρικούπης ενόψει Basket League

Άπραγη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr έφυγαν από το χθεσινό έκτακτο Δημοτικό συμβούλιου του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου οι άνθρωποι της ομάδας του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης, μιας και για ακόμα μια φορά ο Δήμος που είναι και υπεύθυνος για το έργο δεν έδωσε όπως πιστεύω οφειλή κάθε δημόσιος φορέας καμία χειροπιαστή απάντηση – χρονοδιάγραμμα για την έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Αυτό που αλιέψαμε από την χθεσινή συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο λόγω ότι δεν κατέστει δυνατόν να παραβρεθούμε, είναι ότι για ακόμα μια φορά η σημερινή Δημοτική Αρχή βλέπει δόλο και πολίτικα συμφέροντα όσον αφορά την στάση του συλλόγου, που ως σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων όπως λένε, κάτι το οποίο όπως είναι λογικό είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης έχοντας τις γνώστες σε όλους αντεγκλήσεις εκατέρωθεν.

Πως έχουν τώρα τα πράγματα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας.. Μετά και τα χθεσινά όπως αναφέραμε οι άνθρωποι του συλλόγου μιας και έβλεπαν ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποίησαν συνάντηση με τους υπεύθυνους του Δήμου Αγρινίου παρουσία και ανθρώπου του ΕΣΑΚΕ ο οποίος και έκανε αυτοψία στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου. Τα νέα είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς οι βελτιώσεις που χρειάζονται ώστε το γήπεδο να γίνει λειτουργικό για διεξαγωγή αγώνων Basket League δεν είναι παρά πολλές. Τα δυο μεγάλα θέματα τα οποία όμως μπορούν να λυθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα είναι ανάπτυξη πτυσσόμενων κερκίδων, καθώς και η δημιουργία δημοσιογραφιών για την κάλυψη των παιχνιδιών από την ΕΡΤ.

Αυτό που μας μεταφέρθηκε από τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι ότι υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης, καθώς τόσο η ομάδα αλλά και ο Δήμος Αγρινίου θέλουν η ομάδα να αγωνιστεί στην παρθενική της παρουσία στην Basket League στην Αιτωλοακαρνανία και να μην χρειαστεί να μεταναστέψει στην Πάτρα.

Το aitosports.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και οπότε χρειάζεται θα επανέρχεται με ΝΕΑ, ώστε στο φίλαθλο κοινό να ενημερώνετε έγκυρα και υπεύθυνα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr