Όλοι νικητές!


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παλαμαϊκής Σχολής (1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου) οι προγραμματισμένες φιλικές συναντήσεις των παιδιών των Ακαδημιών του Συλλόγου μας με τα αντίστοιχα Τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Οι αγώνες που ξεκίνησαν  στις 11 το πρωί έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και των δυο Συλλόγων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους αλλά και να προσθέσουν εμπειρίες που θα τους είναι απολύτως απαραίτητες για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της επόμενης χρονιάς.

Διεξήχθησαν δυο φιλικές αναμετρήσεις , ο πρώτος μεταξύ των κοριτσιών των δυο Συλλόγων (γεννηθέντα το έτος 2003 και μετά) ενώ ο δεύτερος μεταξύ των αγοριών (γεννηθέντα το έτος 2003 και μετά).

Στο τέλος δόθηκε η ευκαιρία και στους λιλιπούτειους αθλητές των δυο Συλλόγων (αγόρια και κορίτσια των πρώτων τάξεων του Δημοτικού) να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σκορπώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μικρούς αθλητές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν αλλά και το προπονητικό επιτελείο του φίλου σωματείου για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει στα Τμήματα Υποδομών. Επιπλέον θα θέλαμε, για ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για την πραγματοποίηση των φιλικών .

Ελπίζουμε οι φιλικές αυτές συναντήσεις να αποτελέσουν την αρχή μιας μεγάλης συνεργασίας μεταξύ των δυο Συλλόγων σε όλα τα Αναπτυξιακά Τμήματα.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr