Διατήρησε το απόλυτο το Τμήμα Μίνι του Χ.Τρικούπη


Άλλη μια νίκη προσέθεσε  το Τμήμα Μίνι 2001 του Συλλόγου μας διατηρώντας το απόλυτο νικών στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ που συμμετέχει.

Το συγκρότημα του κόουτς Μπάμπη Τσακαλίδη έφτασε στις 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις επικρατώντας με σκορ 75-28 του συντοπίτη Α.Σ.ΛΕΩΝ χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Στο παιχνίδι χρόνο συμμετοχής πήραν και αρκετοί αθλητές από τις Ακαδημίες του Συλλόγου δείχνοντας με την εμφάνισή τους ότι το μέλλον τους ανήκει.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που  αποτελούν ισχυρή βάση στο οικοδόμημα του Συλλόγου μας αλλά και στα παιδιά του Α.Σ.ΛΕΩΝ για την προσπάθειά τους.

Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι (της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος) για τους μικρούς αθλητές μας την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 12:00 με αντίπαλο τον ΑΓΟ Αιτωλικού στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr