PLAY-OFF: Νίκη του Χ.Τρικούπη επί του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Γ.Σ. "Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ:61-54

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Α' ΕΣΚΑΒΔΕ για την ομάδα μας , αφού στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου επικράτησε του ΠΑΣ Ναυπάκτου με σκορ 61-54.

Ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδα μας παρακολούθησε ένα κλειστό παιχνίδι με την ομάδα μας να διατηρεί τα ηνία του αγώνα και να μην απειλείται ουσιαστικά από τους φιλοξενουμένους που στην τελευταία περίοδο με την ευστοχία τους από σουτ 3 πόντων έκαναν την ύστατη προσπάθεια να διεκδικήσουν κάτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας χωρίς τους Σταυρόπουλο και Μπαρούχα (που αν και ήταν στον πάγκο δεν αγωνίστηκε καθόλου) ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 20-9 στο Α' δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια τα πολλά άστοχα σουτ της στέρησαν το δικαίωμα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν κοντά στο σκορ το ημίχρονο έκλεισε με τη διαφορά στο +11 (31-20).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε περισσότερο ενώ η αστοχία και τα πολλά λάθη , αμφοτέρων των πλευρών,  χαρακτήριζαν το παιχνίδι. Η ομάδα μας κατάφερε , χωρίς να απειληθεί, να ανεβάσει τη διαφορά στο +13 (48-35).

Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα επεφύλασσε ένα μίνι ξέσπασμα για κάθε ομάδα. Πρώτα η ομάδα μας που με δυο συνεχόμενα τρίποντα του Ιωάννου (στα μέσα του δεκαλέπτου) άνοιξε τη διαφορά φτάνοντάς την στο μέγιστο σημείο της (56-39) και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι που στο τελευταίο 3λεπτο με απανωτά τρίποντα των Ζησιμόπουλου,  Γκρέκα, Κακούση (2) και Βλαχογιάννη μείωσαν τη διαφορά στους 6 πόντους (58-52) 1'10'' πριν από τη λήξη του αγώνα χωρίς , όμως συνέχεια.

Το τελικό σκορ 61-54 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο παρκέ. Αυτή ήταν η 20η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας που συνεχίζει αήττητη στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Επόμενος αγώνας την  ερχόμενη Κυριακή και ώρα 18:00 με τον επίσης αήττητο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών μας για να κάνουμε ένα ακόμη , ίσως το πιο καθοριστικό, βήμα για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Δεκάλεπτα:20-9,31-20,48-35,61-54

Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Δεράος): Ιωάννου 12 (2), Μπερερής 14 (1), Δημητρόπουλος 2, Πουρνάρας 13, Γαλάνης 5, Μπάλλας 11, Μπιτινής 4, Καρβέλης, Τριπολίδης, Κιουτσούκαλης, Τσαπατώρης.

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Καπετανάκης, Αμπλάς 3, Δούρος 9, Θεοδώρου 5 (1), Αδαμόπουλος 3, Ζησιμόπουλος 4(1), Γκρέκας 10 (2), Κακούσης 8 (2), Βλαχογιάννης 9 (1), Τσιφτιλής 1, Βαρελάς 2.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr