Πήρε το πάνω χέρι ο Χαρίλαος Τρικούπης!

 

Χαρίλαος Τρικούπης-ΑΓΣΙωαννίνων :87-69

Αποφασιστικό βήμα ανόδου για την ομάδα μας σήμερα στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας αφού κατάφερε να επικρατήσει του συνδιεκδηκητή , για την άνοδο στην Γ' Εθνική, Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων με σκορ 87-69 υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος, με τους παίκτες της ομάδας μας να είναι πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι και να φτάνουν τελικά σε μια δίκαιη επικράτηση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και έχοντας σχδεόν απόλυτα ποσοστά ευστοχίας σε όλες τους τις προσπάθειες και σε συνδυασμό με τη νευρικότητα των παικτών της ομάδας μας, πήραν βραχεία κεφαλή με τη λήξη του (σκορ Α΄ Δεκαλέπτου 20-21).

Μέχρι εκεί όμως. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ξεπέρασε το αρχικό άγχος και αν και δεν ήταν τόσο  εύστοχη κατάφερε να αποκτήσει μικρή διαφορά (3-4 πόντων) η οποία έφτασε στο μέγιστο σημείο της με τη λήξη του ημιχρόνου (7 πόντους) με τρίποντο buzzer beater του αρχηγού, Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου (σκορ ημιχρόνου 47-40).

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα μας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μην μπορούν να ακολουθήσουν σε ρυθμό και σε συνδυασμό με την αποβολή του Κοντού στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έχασαν τον αγωνιστικό τους προσανατολισμό. Η διαφορά ανέβαινε συνεχώς και έφτασε μάλιστα και στους 21 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο , όμως οι φιλοξενούμενοι έμειναν ζωντανοί χάριν στην ευστοχία τους από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν σχεδόν αποκλειστικά από τη γραμμή των βολών.

Το τελικό 87-69 κρίνεται απολύτως δίκαιο βάση της εικόνας των δυο ομάδων στο παρκέ.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε πρωτίστως θερμά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της πόλης μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Ήταν ο 6ος μας παίκτης και έσπρωξε την ομάδα με την υπέροχη και απολύτως αθλητική ατμόσφαιρα που δημιούργησε σε αυτή τη σπουδαία νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μας αλλά και στον προπονητή μας που υπερέβαλλαν εαυτούς και ανταπεξήλθαν ιδανικά στις ατυχίες και τους τραυματισμούς των τελευταίων ημερών. Πολλές ευχαριστίες και στον γιατρό της ομάδας μας Κο Γιάννη Τσώλο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Συνεχίζουμε δυνατά και συγκεντρωμένοι. Μένουν ακόμη 3 τελικοί και ελπίζουμε στο τέλος να δικαιωθεί η προσπάθειά μας με την πολυπόθητη άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΤΣΙΓΑΣ-ΓΑΛΗΝΑΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21,27-19,21-15,19-14

Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (ΔΕΡΑΟΣ): ΙΩΑΝΝΟΥ (4), ΜΠΕΡΕΡΗΣ (1), ΚΑΡΒΕΛΗΣ, ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΤΡΙΠΟΛΙΔΗΣ,ΜΠΑΡΟΥΧΑΣ 19(1), ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 16(1), ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ 4, ΜΠΙΤΙΝΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ 14

Α.Γ.Σ.Ι. (ΠΑΠΠΑΣ-ΤΣΟΥΚΑΝΕΛΛΗΣ): ΚΩΤΤΙΚΑΣ 2, ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2, ΦΥΡΑΡΙΔΗΣ,ΚΟΝΤΟΣ 13(1), ΑΝΤΩΝΙΟΥ 6, ΜΑΚΗΣ 7, ΠΑΤΡΑΣ 10, ΦΙΛΙΟΣ 1, ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ 14(2).

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr