Ήττα και αποκλεισμός για το Μίνι 2001 του Χ.Τρικούπη


Οδυνηρή ήττα για το Τμήμα Μίνι 2001 του Συλλόγου μας που μετά από ένα δραματικό παιχνίδι ηττήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας από τον Αίολο Αστακού με σκορ 52-48.

Η ήττα αυτή που ήταν η πρώτη για το Τμήμα Μίνι 2001 στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ αποδείχθηκε μοιραία καθώς στέρησε από τους μικρούς μας αθλητές το δικαίωμα να προκριθούν στις 4 καλύτερες ομάδες της Ένωσης.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να πιάσει καλή απόδοση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα με τη διαφορά να εκτοξεύεται και στους 12 πόντους και παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και μείωσε, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Χαρακτηριστικό της νευρικότητας το γεγονός ότι οι μικροί μας αθλητές αστόχησαν σε περισσότερες από 20 βολές.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά μας και τον Προπονητή τους Κο Μπάμπη Τσακαλίδη που σήκωσαν για μια ακόμη φορά ψηλά τη σημαία του Συλλόγου μας φτάνοντας στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Επίσης θα θέλαμε  να συγχαρούμε τους μικρούς αθλητές και τον Προπονητή του Αιόλου Αστακού για την εξαιρετική τους προσπάθεια και τη δίκαιη νίκη τους.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr