Πρωταθλητής σε Χιτσκοκικό παιχνίδι ο Χ.Τρικούπης


Απίστευτη εξέλιξη είχε ο «τελικός» του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ ανάμεσα στον Χαρίλαο Τρικούπη και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, με την ομάδα του Μεσολογγίου παρά την ήττα με (76-59) να στέφθετε πρωταθλήτρια στην εκπνοή του αγώνα.

Καλύτερη η ομάδα του Μεσολογγίου στο πρώτο ημίχρονο, και παρά τα πολλά φαλτσοσφυριγματα τον κ.κ Ζέρβα και Μίγδου κατάφερε να πάει προηγούμενη με βραχεία κεφαλή στο σκορ 34-36.

Ενδεικτικά αναφέρουμε είναι ότι από το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι, Μπερερής, Ιωάννου, Σταυρόπουλος και Μπάλας ήταν φορτωμένοι από δυο φάουλ, και τους γηπεδούχους να αποκτούν από πολύ νωρίς το μπόνους των βολών απ οπού ήταν και απόλυτα εύστοχοι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι, και συνεπικουρούμενοι από τα σφυρίγματα των ρέφερι που 3¨30 πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου θα έχουν καταφέρει να καθηλώσουν στον πάγκο με πέντε φάουλ τους (Μπερερή – Σταυρόπουλο και Ιωάννου) θα καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 51-47.

Αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου ο Χαρίλαος Τρικούπης θα χάσει και τον Μπάλα με πέντε φάουλ με τον ΑΓΣΙ να καταφέρνει να ανεβάσει την διάφορα στα επίπεδα που θα τον έβαζαν για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα θα είναι άκρως δραματικά, 8΄δευτερολεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού η διάφορα θα είναι στους 19 πόντους με τον Μπαρούχα να κερδίζει το φάουλ και να πηγαίνει στην γραμμή των βολών, με την μπάλα να ζυγίσει εκατό κιλά ο παίκτης του Χαρίλαου θα είναι εύστοχος και στις δυο με την διαφορά να κατεβαίνει και πάλι στους 17.

Τελευταία προσπάθεια για τους Γιαννιώτες με τον Μπαρτζώκα με σουτ κάτω από το καλάθι να είναι άστοχος και την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει το εισιτήριο για την Γ Εθνική κατηγορία μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Πολλά τα παράπονα από την ομάδα του Μεσολογγίου για την διαιτησία των  Αρτινών διαιτητών κ. Ζέρβα και Μίγδου, δυο διαιτητών άπειρων για ένα τόσο κρίσιμο και κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Άψογη η φιλοξενία τόσο της ομάδας του ΑΓΣΙ όσο και του φίλαθλου κόσμου των Ιωαννίνων προς την ομάδα του Μεσολογγίου, όπως και προς τους 150 και πλέον φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

Δεκάλεπτα: Α:15-22 Β:19-14 Γ:17-11 Δ:25-12

ΑΓΣΙ(Τσουκανέλης): Κωττίκας 1, Μπαρτζώκας 14, Κοντός 11(1), Αντωνίου, Μάντζιος 4, Μάκης 11, Πάτρας 11, Τζουβάρας, Φίλιος 2, Αυγερινός 21(1) (18/18 βολές)

Χαρίλαος Τρικούπης(Δεράος): Ιωάννου, Μπερερής 5, Κιουτσούκαλης, Τριπολίδης, Μπαρούχας 22(2), Σταυρόπουλος 7(1), Δημητρόπουλος 2, Πουρνάρας 5, Μπιτίνης, Γαλάνης 2, Μπάλλας 16

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr