Δ.Ρεπάσος: Χαρούμενοι για την άνοδο.. παράπονα για την διαιτησία


Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και το σημερινό παιχνίδι, μίλησε το Aitosports.gr ο πρόεδρος του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Δημήτρης Ρεπάσος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε μετά από απουσία 17 χρόνων να επανέλθουμε και πάλι στην Γ Εθνική κατηγορία, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή μας, και σε όλους όσους είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις όποιες αγωνιστικές αντιξοότητες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα που για κάποιους φάνταζε εύκολο.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον σημερινό μας αντίπαλο ΑΓΣ Ιωαννίνων, που ήταν ένας αντάξιος αντίπαλος για μας και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία τους , τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο μας που βρέθηκε στο πλευρό μας.

Οι διαιτησία ήταν κακή για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου σφύριζαν συνέχεια εναντίον της ομάδας μας.

Για το τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας, που για ακόμα μια φορά ήταν κοντά μας».

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr