Χ.Τρικούπης: Φιλικά των Ακαδημιών με Γ.Ε.Αγρινίου


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου οι προγραμματισμένες φιλικές αναμετρήσεις των παιδιών των Ακαδημιών του Συλλόγου μας με την Γ.Ε.Αγρινίου. Σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα διεξήχθησαν 3 φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των παιδιών των δύο Συλλόγων.

Την αποστολή μας υποδέχτηκαν θερμά ο Υπεύθυνος Υποδομών του Αγρινιώτικου Συλλόγου Κος Στέφανος Σταμουλάκης και οι Προπονητές Κοι Τάκης Καρατσώρης και Αντώνης Δάρλας.

Η αρχή έγινε με φιλική αναμέτρηση μεταξύ των κοριτσιών των δυο Συλλόγωνμε τις μικρές αθλήτριες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Στη συνέχεια σειρά είχαν τα αγόρια των μεγαλύτερων ηλικιών (γεννηθέντα τα έτη 2003-2004) ενώ για το τέλος, σε μια αναμέτρηση που δεν υστέρησε σε θέαμα, αναμετρήθηκαν οι μικρότεροι αθλητές των δυο Συλλόγων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και των δυο Συλλόγων τόσο για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν αλλά και κυρίως για την υποδειγματική τους συμπεριφορά εντός και εκτός παρκέ , που κατά την άποψή μας είναι και το σημαντικότερο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόθερμα την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για την υποδειγματική φιλοξενία και ελπίζουμε με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου όχι μόνο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας αλλά να την αναπτύξουμε περισσότερο.


 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr