Στον Αστακό για φιλικές αναμετρήσεις οι Ακαδημίες του Χ.Τρικούπη


Συνέχεια στις φιλικές αναμετρήσεις για τους αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου μας αφού σήμερα αντιμετώπισαν τους αθλητές του Αιόλου Αστακού στο Κλειστό Γυμναστήριο Αστακού.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες εντάσσονται στις προγραμματισμένες φιλικές συναντήσεις του Ετήσιου Οργανογράμματος του Συλλόγου μας για την περίοδο 2014-2015 και αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την καλύτερη προετοιμασία των μικρών μας αθλητών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ερχόμενου έτους.

Την αποστολή συνόδευσαν στον Αστακό η Γραμματέας του Συλλόγου Κα Βασιλική Μπελέκου, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Τμημάτων Υποδομών Κοι Φίλιππος Σιάσος και  Γιάννης Σφυρής, ο Ταμίας του Συλλόγου Κος Νώντας Κλάδης και ο Έφορος Ακαδημιών Κος Ανδρέας Τσερεμέγκλης.

Η υποδοχή της αποστολής μας ήταν θερμή τόσο από το Διοικητικό όσο και από το Τεχνικό επιτελείο του Αιόλου Αστακού, με τους γηπεδούχους να έχουν δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα για τη διεξαγωγή των φιλικών αναμετρήσεων

Πραγματοποιήθηκαν 3 φιλικές αναμετρήσεις (Κορίτσια, αγόρια 2003-2004 και αγόρια 2005) με τους μικρούς αθλητές να προσφέρουν όμορφες στιγμές τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μικρούς αθλητές και των δυο Συλλόγων για την υποδειγματική συμπεριφορά  που επέδειξαν και να ευχαριστήσουμε το φίλο σωματείο του Αιόλου Αστακού για την εξαιρετική υποδοχή.

Είμαστε βέβαιοι ότι στο εγγύς μέλλον θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε και ελπίζουμε η νέα αγωνιστική περίοδος να  βρει τους δυο Συλλόγους μας συμπορευόμενους, αναπτύσσοντας τη συνεργασία μας σε περισσότερα Τμήματα και με περισσότερες κοινές δράσεις.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr