Έσκασε η βόμβα με «Ρώσο» για τον Χαρίλαο Τρικούπη


Στην απόκτηση του Σταύρου Γεωργιάδη η αλλιώς «Ρώσο» στα μπασκετικά στέκια προχώρησε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη πριν λίγες ώρες, πυροδοτώντας μια μεταγραφική βόμβα που αναμένεται να συζητιέται για μέρες.

Ο Σταύρος Γεωργιάδης στα 28 του χρόνια με ύψος 2.00 μ. ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά στην Β Εθνική με την ομάδα του Φιλαθλητικού της οποία ήταν αναπόσπαστο μέλος τα τελευταία χρόνια με ένα μικρό διάλυμα την περσινή χρόνια που αγωνίστηκε στον Α.Ο Κύμης.

Την χρόνια 2012-2013 ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε ένα βήμα μακριά από την άνοδο στην Α1 Κατηγορία με χρόνο συμμετοχής 27 λεπτά ανά παιχνίδι (Α.Ε.Ν Κηφισιάς και τα Τρίκαλα BC πήραν την άνοδο με την ομάδα του Φιλαθλητικού να καταλαμβάνει την 3 θέση) σημειώνοντας σε 26 παιχνίδια 214 πόντους με 8,2 πόντους μέσο όρο, με τότε συμπαίκτες τους αδελφούς Αντετοκούμπο Γιάννη και Θανάση, Χρήστο Σαλούστρο και Νίκο Γκίκα.

Παίκτη-αποκάλυψη χαρακτήρισαν εκείνη την χρονιά για την ομάδα του Φιλαθλητικού τον 28χρονο σήμερα παίκτη, καθώς λίγοι τον περίμεναν να σταθεί τόσο καλά στο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Είναι φόργουορντ που παίζει με μυαλό, παίρνει σωστές τοποθετήσεις, σουτάρει με υψηλα ποσοστά από μακρινές αποστάσεις, ενώ βοηθάει στα ριμπάουντ και στην ομαδική άμυνα, κάνοντας πολλά κλεψίματα.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι την φετινή χρονιά στην Β Εθνική, σε 20 παιχνίδια ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Φιλαθλητικού, καθώς σημείωσε 246 πόντους με 12,3 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Σταύρο Γεωργιάδη. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένεια του Συλλόγου μας  και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr