×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/15TRENORGANH
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Με Εκθαμβωτική παρουσίαση έκλεισε την χρονιά το Τμήμα Ενόργανης του Χ.Τρικούπη (photo #1)


Με μια εκθαμβωτική , κατά γενική ομολογία, παρουσίαση ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του για τη φετινή χρονιά το Τμήμα Ενόργανης του Συλλόγου μας. Το Τμήμα που ξεκίνησε δειλά δειλά τον περασμένο Νοέμβριο έδειξε ότι με τη δυναμική του (αριθμεί περισσότερους από 75 αθλητές και αθλήτριες), την εξαιρετική του Προπονήτρια Κα Έντση Ευθυμίου και τη στήριξη του κόσμου θεωρείται πλέον δίκαια το πιο ανερχόμενο Τμήμα του Συλλόγου μας.

Σε ένα γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογίου, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες κατέπληξαν τους πάντες με το θέαμα που παρουσίασαν αποσπώντας  το ολόθερμο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μικρούς αθλητές μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια και να συγχαρούμε την ακούραστη Προπονήτριά τους Κα Έντση Ευθυμίου για το καταπληκτικό έργο της. Είμαστε περήφανοι που είναι μέλος του Συλλόγου μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν τις προσπάθειές μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.... 

Πηγή ρεπορτάζ

 {gallery}15TRENORGANH{/gallery} 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr