«Ψώνια» από το Αίγιο για τον Χαρίλαο Τρικούπη


Ανδρέας Βουρνάς και Γρηγόρης Παπαγεωργίου κάτοικοι Μεσολογγίου την νέα χρονιά.

Στην απόκτηση ακόμα δυο παικτών που προέρχονται από την Γ Εθνική κατηγορία και την φετινή χρονιά αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Κεραυνού Αιγίου προχώρησε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ανδρέας Βουρνάς, ο 25χρονος γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1990, με υψος 1,90μ. αγωνίζεται στην περιφέρεια, στις θέσεις «1» και «2». Είναι «παιδί» τουΈσπερου ΑΟΠΑ αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ενώ έχει αγωνιστή και σε Παναχαϊκή, Δόξα Λευκάδας, Κεραυνό Αιγίου απ όπου αποχώρισε πριν λίγες ημέρες.

Ο έτερος συμπαίκτης του που θα τον ακολουθήσει στο Μεσολόγγι είναι ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου, 18χρονος με ύψος 1,98μ. που την φετινή χρονιά αποκτήθηκε από την ομάδα του Κεραυνού Αιγίου, προερχόμενος από την ομάδα του Σπόρτιγκ Πατρών, έχει κληθεί και στην Εθνική Παίδων παλαιότερα και ήταν από τους παίκτες αποκάλυψη για την ομάδα του την φετινή χρονιά.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr