Παρουσίασε τον ''μπόμπερ'' Δημήτρη Μουράτογλου ο Χαρίλαος Τρικούπης (Φωτο-Βίντεο)

 

Στην παρουσίαση του πολύπειρου Δημήτρη Μουράτογλου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Όπως πρώτο αποκλειστικά σας είχε ενημέρωση από χθες το απόγευμα το Aitosports.gr (Κοντά σε ''μπόμπερ'' ο Χαρίλαος Τρικούπης) ο παίκτης ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις εδώ και ημέρες με τους ανθρώπους της ομάδας και σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Μεσολόγγι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.  

Τον παίκτη καλωσόρισαν στον σύλλογο του Μεσολογγίου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Ρεπάσος και το μέλος του συλλόγου και ταμίας κ. Νώντας Κλάδης που αμφότεροι ευχήθηκαν υγεία καλή αγωνιστική χρονιά και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχει θέση ο σύλλογος.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μουράτογλου:

Ο 31χρονος 1,95 ύψος  γκαρντ Δημήτρης Μουράτογλου τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας του Πρωτέα Γρεβενών στην Γ Εθνική κατηγορία.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Εύοσμου όπου και αγωνίστηκε για περίπου τρία χρόνια, στην συνέχεια πήγε στον Αιγινιακό, ΓΑΣ Κομοτηνή  για 4 χρόνια, επέστρεψε στον Αίας Εύοσμου και από το 2009-2010 αγωνίστηκε στα Γρεβενά και τον τοπικό Πρωτέα.

Την φετινή περίοδο και σε 26 παιχνίδια αναδείχθηκε για ακόμα μια χρονιά πρώτος σκορ για την ομάδα του με 472 πόντους με μέσο όρο 18,2 πόντους ανά παιχνίδι, και τρίτος καλύτερος σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Γ Εθνικής.

Πρόκειται για έναν παίκτη «μαχητή» στο γήπεδο, που δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε παιχνίδι με κύρια χαρακτηριστικά, το πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ του αρέσει να ξεσηκώνει το γήπεδο με τα καρφώματα του.

 


 

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr