Δημήτρης Μουράτογλου στον Star-fm 93,3: «Ευχαριστώ όλους στα Γρεβενά για την αγάπη που μου έδειξαν»


Ο Μπασκετμπολίστας Δημήτρης Μουράτογλου, ήταν καλεσμένος την Πέμπτη (30-07-15),  στην… τελευταία του συνέντευξη στον Star-fm 933, λίγο πριν μετοικήσει στο Μεσολόγγι στην  νέα του ομάδα στον Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Αθλητής που ήρθε πριν από 6 χρόνια, από τον Αίαντα Ευόσμου στον Πρωτέα (2009) και αγωνίσθηκε 5 χρόνια στην Γ Εθνική και έναν χρόνο στο τοπικό, κατάφερε να είναι σταθερά ο πρώτος σκόρερ του Πρωτέα σε όλες τις περιόδους.

Ο Προπονητής των Ακαδημιών του Πρωτέα, κέρδισε σύντομα την αγάπη του κόσμου όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως χαρακτήρας. Αγαπήθηκε από τους μικρούς αλλά και από τους fan της ομάδας, και όλα αυτά τα χρόνια, δίδαξε στα Γρεβενά ήθος και αθλητισμό

Ο Δημήτρης Μουράτογλου, μίλησε λίγο αλλά «άκουσε» πολλά από τους συνεργάτες του…

Η νέα του ομάδα «Χαρίλος Τρικούπης Μεσολογγίου» τον περιμένει για τα καλύτερα…
Το ίδιο και οι ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ. Τέτοιοι επαγγελματίες παίκτες και προπονητές, όπως και να το δούμε, ανεβάζουν στην κορυφή το Μπάσκετ και στην Επαρχία που είμαστε.

Ακούστε όλη την κουβέντα: Εδώ
Στο 1’’.30’’ ο προπονητής που τον ανακάλυψε Πέτρος Μουρουζίδης: «Κάθε επιτυχία»…

Στο 14’.10’’ Αθλητές του Δημήτρη (Γιώργος, Γιάννης, Χρήστος): «Δεν έχουμε λόγια να πούμε για τον Μουράτογλου»…

Στο 16’.17’’ ο Προπονητής Γιάννης Χασιώτης: «Είναι παιδί διαμάντι… Είχαμε την τύχη και την χαρά να έχουμε τον Δημήτρη στα Γεβενά»…

Στο 20.’32 ο Πρόεδρος του Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης: «Εύχομαι τα καλύτερα για τον Δημήτρη»…

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr