Φιλική ήττα με 63-50 για τον Χ.Τρικούπη από την Δόξα Λευκάδας

 

Παρουσία περίπου 80 με 100 φίλων του αθλήματος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2/9 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Χαρίλαου Τρικούπη με την ομάδα της Δόξας Λευκάδας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μεσολογγίου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους όμως να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια και στο πρώτο μέρος να έχουμε ισοπαλία 33-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λευκάδας που αγωνίζεται και δυο κατηγορίες παραπάνω από τον Χαρίλαο Τρικούπη, με ηγέτη τον Τσαλδάρη που πυροβολούσε το καλάθι των γηπεδούχων από την γραμμή των τριών πόντων κατάφερε να πάρει μια σημαντική διαφορά που την κράτησε μέχρι το τέλος, με το τελικό σκορ να είναι 63-50 υπέρ της Δόξας Λευκάδας.

Για την ομάδα του Μεσολογγίου δεν αγωνίστηκε ο Ψάλτου λόγω προβλήματος στον αντίχειρα του δεξιού χεριού, ενώ από την ομάδα της Λευκάδας δεν αγωνίστηκαν λόγω μυϊκών μικροτραυματισμών από την προετοιμασία οι Καρύδας και Ιωάννου.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Χαρίλαο Τρικούπη σήμερα ημέρα Πέμπτη 3/9 εκτός έδρας με την ομάδα του Κεραυνού Αιγίου που θα βρεθούν και αντιμέτωποι κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr