Χ.Τρικούπης: Έναρξη Ακαδημιών Μπάσκετ και Κλασσικού αθλητισμού!


Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00-12.00 θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Μεσολογγίου. Στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα Τμήματα του Κλασσικού Αθλητισμού που διαθέτει ο Σύλλογός μας (Τμήμα Ενόργανης και Τμήμα Στίβου).

Οι εγγραφές στα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου μας αφορούν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 16 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι Υπεύθυνος Προπονητής των Ακαδημιών Μπάσκετ είναι ο Κος Δημήτρης Μουράτογλου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Μπάσκετ, υπεύθυνη Προπονήτρια στο Τμήμα Ενόργανης είναι η Κα Έντση Ευθυμίου , Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και πρώην Πρωταθλήτρια με τις Εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας στην Ενόργανη ενώ στο Τμήμα Στίβου ο Κος Ερωτόκριτος Νικολόπουλος , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής επίσης.

Οι προπονήσεις για το Τμήμα Μπάσκετ αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ τα Τμήματα Ενόργανης και Στίβου θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές για όλα τα Τμήματα θα συνεχιστούν για όλο το μήνα Σεπτέμβριο στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου κάθε  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 18.00-19.00

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr