Δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για το Παιδικό του Χ.Τρικούπη

Δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος ήταν ο απολογισμός για το Παιδικό Τμήμα του Συλλόγου μας αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς υπέστη ήττες από ΠΑΣ Ναυπάκτου και Αίολο Αστακού μετρώντας έτσι την  4η συνεχόμενη ήττα του.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι η κατάληξη ήταν γνώριμη για τους αθλητές μας.Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους του ομίλου, βρέθηκε προηγούμενη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (η διαφορά έφτασε και τους 9 πόντους), όμως το τέλος δεν ήταν το αναμενόμενο.

Ένα επι μέρους 0-12 των φιλοξενουμένων μετέτρεψε το 46-40 σε 46-52 και με μόλις 3 λεπτά για τη λήξη του αγώνα η ομάδα μας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Παρά την αντίδραση των αθλητών μας και το γεγονός ότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 60-60, η τελευταία επίθεση των φιλοξενουμένων τους οδήγησε στις βολές 4'' πριν τη λήξη από όπου επιδεικνύοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία πήραν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα με 62-60.

Το σημερινό παιχνίδι στον Αστακό δεν είχε ανάλογη εξέλιξη καθώς η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα και βρέθηκε πίσω από την πρώτη περίοδο με μεγάλη διαφορά (19-3 σκορ 1ου δεκαλέπτου). Με κακές επιλογές και έλλειψη συγκέντρωσης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι αθλητές μας δεν κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την εξαιρετική μέρα των γηπεδούχων η διαφορά εκτοξεύτηκε και στους 28 πόντους στην 3η περίοδο για να κλείσει τελικά στους 20 (Τελικό σκόρ 65-45).

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τον Προπονητή του ΠΑΣ Ναυπάκτου για τη νίκη τους όπως επίσης και στους αθλητές του Αιόλου Αστακού και τον Προπονητή τους για το εξαιρετικό τους παιχνίδι και τη δίκαιη επικράτηση.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα   και θεωρούμε ότι  αξίζει περισσότερα και θα φανεί σύντομα και στο παρκέ.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr