Χ.Τρικούπης: Με το ... αριστερό το Τμήμα Μίνι 2003

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Τμήμα Μίνι 2003 του Συλλόγου μας καθώς ηττήθηκε στον Αστακό από τον τοπικό Αίολο με σκορ 69-45.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας καθώς στην πρώτη περίοδο τα πολλά λάθη και η κακή αμυντική λειτουργία επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά 13 πόντων (20-7).

Οι μικροί μας αθλητές συνήλθαν στην δεύτερη και τρίτη περίοδο, έτρεξαν περισσότερο , όμως δεν κατάφεραν να μειώσουν περισσότερο από τους 11 πόντους την διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και ουσιαστικοί και ανάβασαν κι άλλο τη διαφορά που έφτασε στους 24 πόντους με τη λήξη του αγώνα. Ήταν μια πέρα ως πέρα δίκαιη επικράτηση με τους μικρούς αθλητές και των δυο ομάδων να προσφέρουν όμορφο θέαμα και πολλά χαμόγελα.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και στο Προπονητικό επιτελείο του Αιόλου Αστακού για τη δίκαιη νίκη τους. Θερμά συγχαρητήρια και στους "δικούς" μας μικρούς αθλητές και το Προπονητικό μας επιτελείο για την προσπάθειά τους.

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr