Χ.Τρικούπης: Όλα έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή!

Μετά από 17 χρόνια προσπάθειας και περιπλάνησης στα τοπικά Πρωταθλήματα αύριο ο Σύλλογός μας ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στις Εθνικές Κατηγορίες καθώς ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Γ' Εθνική.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή και ώρα 17.00 την ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου αισιοδοξόντας σε νικηφόρο ξεκίνημα.

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν' όψη του 1ου αγώνα με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και με την αισιοδοξία διάχυτη για θετική έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εντατικές ήταν οι προετοιμασίες καθ' όλη τη διάρκεια τις εβδομάδας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, ενώ αναμένεται το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για μια ακόμη φορά να αποτελέσει τον έκτο μας παίκτη δίνοντας ώθηση στους αθλητές μας.

Η κινητοποίση του κόσμου είναι μεγάλη ενώ και στις τάξεις του μαθητικού πληθυσμού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.Μάλιστα, με απόφαση της Διοίκησης σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα διανέμονται σε δυο σχολεία της πόλης μας δωρεάν προσκλήσεις στους μικρούς μαθητές. Έτσι  αντιπροσωπεία αθλητών της ομάδας ( Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, Σταύρος Γεωργιάδης, Μάρκο Ψάλτου, Δημήτρης Μουράτογλου και Θοδωρής Τρυφτανίδης) επισκέφτηκαν την Πέμπτη το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο της πόλης μας μοιράζοντας δωρεάν προσκλήσεις .

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο αθλητής της ομάδας Μάρκο Ψάλτου έκανε δηλώσεις για το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος στέλνοντας παράλληλα κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για στήριξη. Τις δηλώσεις του Μάρκο  μπορείτε να τις παρακολουθείσετε στον παρακάτω βίντεο:

Ενδιαφέρον για την αναμέτρηση έχουν εκδηλώσει και οι φιλοξενούμενοι, εκδρομείς των οποίων θα βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας την Κυριακή.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για την επιστροφή της ομάδας μας στη Γ' Εθνική και την εκπροσώπηση της πόλης μας σε Πανελλήνιο επίπεδο. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο όχι μόνο της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να στηρίξει με την παρουσία του την ομάδα μας και να μας δώσει δύναμη για να πανυγηρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος του παιχνιδιού.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr