Νίκη στην πρεμιέρα για τον Χαρίλαο Τρικούπη 69-59 επί της Νέας Ιωνίας

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ - ΕΣΚΔ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 69-59

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου που επιβλήθηκε με σκορ 69-59 της ομάδας της Νέας Ιωνίας.

Σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ Μεσολογγίου το παιχνίδι στα δυο πρώτα δεκάλεπτα κυλούσε χέρι χέρι με την ομάδα του Χαρίλαου να πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με σκορ 28-26.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων με σουτ έξω από την ρακέτα, συνεπικουρούμενοι και από το εκδηλωτικό φίλαθλο κοινό θα φέρει τον Τρικούπη να κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά με 9 πόντους (53-44).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν με πιέσουν σε όλο το γήπεδο για να μειώσουν την διάφορα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς οι γηπεδούχοι εύρισκαν τις λύσεις στην επίθεση για να κρατούν μια ικανοποιητική διάφορα που θα τους δώσει και την νίκη με τελικό σκορ 69-59.

Σε λίγο θα ακολουθησουν βίντεο με στιγμιότυπα του παιχνιδιού και δηλώσεις:

Διαιτητές: Κρεσταινήτης -Μακρόπουλος

ΔΕΚ:12-12 16-14 25-18 16-15

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ(Δεράος):Ιωάννου 7(1) Βουρνάς 7(1) Ζαμπέτης Σταμούλης 7(2) Τριπολίδης Μουράτογλου 6 Σταυρόπουλος 21(4) Δημητρόπουλος Γεωργιάδης 13(2) Ψάλτου 8 Καρβέλης Καρέτσος.

ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Σαμόλης):Τόρα 2 Θάνος 15(2) Σιλιτζήρης 13(1) Κεφαλάς 7(1) Σταυρόπουλος 2 Ιγγλέζος 9(2) Λίτσος 1 Δήμας 4 Αναστασόπουλος 6.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr