Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΟ Μανδραϊκός 57-70

Την πρώτη ήττα για την φετινή χρόνια με 57-70 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής υποδέχθηκε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Αμφίρροπο στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους να έχουν βραχεία κεφαλή 14-16. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και το πιο καθοριστικό βάση και του τελικού αποτελέσματος με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν λύσεις στην επίθεση και τους φιλοξενούμενους να πυροβολούν «κατά.. ριπάς» έξω από την γραμμή των τριών πόντων, ημίχρονο 21-38.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαρίλαος Τρικούπης θα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να μπει ξανά στο παιχνίδι καταφέρνοντας 6:45 πριν το τέλος του δεκαλέπτου να ψαλιδίσει την διαφορά (29-40). Η ομάδα του Μανδραϊκού θα αφυπνιστεί και με μακρινά σουτ θα καταφέρει να κλείσει την 3η περίοδο προηγούμενη με +18 (35-53).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον αέρα της μεγάλης διαφοράς οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν 6:27 πριν το τέλος να φέρουν την διαφορά στους 23 πόντους (36-59) με τους γηπεδούχους το μόνο που θα καταφέρουν είναι να την ψαλιδίσουν την διαφορά, με το τελικό σκορ στον φωτεινό πίνακα να αναγράφει 57-70.

Συγκλονιστικό για ακόμα ένα παιχνίδι το φίλαθλο κοινό της πόλης που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο και παρά την κακή εμφάνιση και ήττα της ομάδας, έκατσε στην θέση του μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και χειροκρότησε τους παίκτες και των δυο ομάδων.

Διαιτητές: Καρακάσης Ρίζος

Δεκ: 14-16 07-22 14-15 22-17

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης: (Δεράος) Ιωάννου 3(1) Βουρνάς 4 Ζαμπέτης Σταμούλης Καρβέλης Μουράτογλου 9(1) Σταυρόπουλος 18(4) Δημητρόπουλος Γεωργιάδης 7(1) Παπαγεωργίου 2 Τριφτανίδης 2 Ψάλτου 12

Α.Ο.Μανδραικός: (Γρίβας) Παπαποστόλου Σπυρόπουλος 17(2) Καραλής 18(4) Κούρτης 10(1) Δρακωτός Γιατράκος Στέφος 6 Λαμπρόπουλος 6(1) Καμπερίδης Καρυπίδης 13(1)

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr