Μεγάλη νίκη και σπουδαία εμφάνιση για τον Χαρίλαο Τρικούπη

 

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης-Πόλις Καλλιθέας 72-51

Μεγάλη νίκη και σπουδαία εμφάνιση (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) για τον Χαρίλαο Τρικούπη το απόγευμα της Κυριακής 6/12 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου που για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας υπέταξε με σκορ 72-51 την μέχρι σήμερα πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πόλις Καλλιθέας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της, με τους γηπεδούχους να τρέχουν μικρό σερί με την διάφορα να φτάνει και στους 10 πόντους, και τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν άμεσα με μακρινά σουτ και να κλείνουν το δεκάλεπτο με σκορ 18-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Καλλιθέας θα εκμεταλλευτή την αστοχία και την νευρικότητα της ομάδας του Μεσολογγίου και με κορυφαίο παίκτη τον Βαθρακοκοίλη που σημείωσε και 17 πόντους στο παιχνίδι κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με βραχεία κεφαλή 33-34.

Τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για έναν και μόνο ρόλο, με τους γηπεδούχους με πολύ καλή αμυντική λειτουργιά (δέχτηκαν 17 πόντους και στα δυο δεκάλεπτα), τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο και με το κόσμο στο πλευρό τους θα καταφέρουν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη τόσο από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης.

Για το κόσμο τι μπορεί να πει κάνεις, παρ ότι η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με τα ατυχή αποτελέσματα να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, για ακόμα μια φορά ήταν εκεί και κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο και έγινε ο εκτός παίκτης της ομάδας του Μεσολογγίου.

ΔΕΚ:18-17 15-17 17-08 20-09

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσακαλογιάννης-Κουτσοδήμος

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ζωντός) Ιωάννου 18(3), Βουρνάς 5, Ζαμπέτης 3(1) Σταμούλης ,Καρέτσος 2, Μουράτογλου 11, Σταυρόπουλος 7(1), Γεωργιάδης 8, Παπαγεωργίου 2, Καρβέλης, Ψάλτου 17.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: (Σίμος) Μπογδανίδης 3(1) Τσεμπελής Κόκκινος 10 Βαθρακοκοίλης 17(2) Λυγγερίδης 3 Βελιζιώτης 3(1) Κασπαριάν 4 Λάβαρης 5(1) Παπατρέχας Κακαργιάς Κωνσταντίνου 3 Μανίκας 3(1).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr