Σε κατάμεστο γήπεδο με την Κόρινθο ο Χαρίλαος Τρικούπης

Με τον 6ο της παίκτη, τον κόσμο, παρόντα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 13-12-2015 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου την , εκ των πρωτοπόρων του Πρωταθλήματος, Κόρινθο. Μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, οι παίκτες μας θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να φτάσουν σε μια ακόμη μεγάλη νίκη που θα τους επιτρέψει να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυριακάτικο παιχνίδι ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Δυναμικό αναμένεται , για μια ακόμη φορά, και το παρόν του κόσμου της πόλης και της ευρύτερης περιοχής δίνοντας ώθηση στους παίκτες μας για θετικό αποτέλεσμα.

 

Την Παρασκευή αντιπροσωπεία αθλητών της ομάδας μας επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου και μοίρασε προσκλήσεις για δωρεάν παρακολούθηση του αγώνα στους μαθητές.

Δηλώσεις για το Κυριακάτικο παιχνίδι (Pre Game Chat) έκανε ο 3ος Αρχηγός της ομάδας μας Χρήστος Δημητρόπουλος, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμη για το παιχνίδι με την Κόρινθο:

Όλα έτοιμα λοιπόν για το παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι μαζί για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr