Μεγάλη εμφάνιση και εύκολη επικράτηση για τον Χαρίλαο Τρικούπη (Βίντεο)

Νίκη και πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη με 80-53 επί του Οίακα Ναυπλίου το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ζωντού μπήκε φουριόζα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο να πάρει μια σημαντική διάφορα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μια ολιγόλεπτη διακοπή 2 λεπτών περίπου ώστε να σκουπιστεί το παρκέ καθώς λόγω της υγρασίας γλιστρούσε με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών, θα βγάλει από τον ρυθμό τους παίκτες του Μεσολογγίου με τους φιλοξενούμενους να ψαλιδίζουν την διάφορα.

Ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου με τον Χαρίλαο Τρικούπη να μπαίνει δυνατά και αποφασισμένος με στόχο να φτιάξει μια σημαντική διαφορά ώστε να κάνει τα πράγματα ευκολότερα, κάτι όμως που δεν θα μπορέσει να συμβεί ποτέ καθώς 4:22 πριν την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου και ενώ το σκορ θα είναι 48-37 θα έχουμε ακόμα μια διακοπή λόγω της ολισθηρότητας του παρκέ που θα διαρκέσει περί τα 10 λεπτά. Μετά από φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας του Μεσολογγίου θα βρεθεί η λύση και το παιχνίδι θα ξεκινήσει εκ νέου.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο θα εξελιχθεί σε παράσταση για έναν ρόλο με τους παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη να σημειώνουν 26 πόντους έναντι 8 των φιλοξενούμενων και να φτάνουν σε μια πέρα ως πέρα δίκαιη και καθαρή επικράτηση.

Συγκλονιστικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο φίλαθλος κόσμος που κατέκλυσε και πάλι τον κλειστό γυμναστήριο, με την ομάδα του Μεσολογγίου και μετά και την μίνι προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών να δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση.

Διαιτητές: Καμήτσος-Κοτσίρης

Δεκ:24-09 13-19 17-17 26-08

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης: (Ζωντός) Ιωάννου 15(3), Βουρνάς 12, Ζαμπέτης 5(1), Σταμούλης 6(2), Μπαλτάς 3(1), Μουράτογλου 2, Σταυρόπουλος 8(1), Δημητρόπουλος 5(1), Γεωργιάδης 8, Παπαγεωργίου, Καρέτσος 4, Ψάλτου 12.

Οίακας Ναυπλίου: (Νόντας) Σταθογιαννόπουλος, Λιακόπουλος 1, Κοσσιώρης 15, Οικονόμου 7(2), Κατσαλούλης 9, Παπασαράντος, Μπούκουρας 7(1), Ευστρατίου 6, Παζαράς 5(1), Παπαδημητρίου, Μπαλτζής 3(1).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr