Στο Αίγιο φιλοξενείται σήμερα το απόγευμα ο Χαρίλαος Τρικούπης

Kεραυνός Αιγίου και Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου αναμετρώνται την Κυριακή σε ένα απο τα πιό ενδιαφέροντα παιχνίδια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, στον 1ο όμιλο νότου της Γ΄ Εθνικής.

Το ματς στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου παρουσιάζει και αρκετές ιδιαιτερότητες, με πιο σημαντική, την παρουσία τεσσάρων πρώην “Αιγιωτών” στις τάξεις της ομάδας του Μεσολογγίου. Οι τρεις ήταν στον Κεραυνό μόλις πέρυσι, ο προπονητής Παναγιώτης Ζωντός και οι Βουρνάς, Παπαγεωργίου, ενώ ο Σταυρόπουλος αγωνίστηκε στο Αίγιο την περίοδο 2007 – 08 στην Α2 Εθνική.

Ακόμη, τις δύο ομάδες “ενώνουν” και οι κοινοί στόχοι στο ξεκίνημα της σεζόν, που όμως στην πορεία δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού από φαβορί για άνοδο (σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών), σήμερα “βολοδέρνουν” στα… μεσαία στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ισόβαθμες στους 18 βαθμούς (6 νίκες – 6 ήττες), 3 βαθμούς μακριά από τη δεύτερη προνομιούχο θέση και μόλις δύο από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης πάντως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σε αντίθεση με την ομάδα του Αιγίου, που χτυπημένη από σοβαρούς τραυματισμούς παικτών όχι μόνο βασικών, αλλά αναντικατάστατων (εδώ δεν… ισχύει το “ουδείς αναντικατάστατος”), έχει αρχίσει να ανησυχεί και σε παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής, δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πάντως, το πρώτο δείγμα γραφής για τον Κεραυνό χωρίς τους Κεφαλά, Λαμπρόπουλο, Σουφλιά (στο ματς με τον ισχυρό Πόλις στην Καλλιθέα) ήταν θετικό και στο Αίγιο περιμένουν ανάλογη συνέχεια και την Κυριακή.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5.00 και η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, ο οποίος αναμένεται να έχει και αρκετούς φιλάθλους από το Μεσολόγγι στο πλευρό του…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Κεφαλάς 178(14), Λυμπέρης Δ. 136(31), Μοσχοβάκης 122(13), Σουφλιάς 102(3), Σκόνδρας 71 (6), Λαμπρόπουλος 47(8), Λυμπέρης Β. 38, Βασιλειάδης 30(4), Tαπεινός 29(6), Tρυφωνόπουλος 24(3), Σακελλαρόπουλος 17(1), Νικολάου 9, Θωμάς 7(1), Τσούλος 3(1), Νταβαντζής 3(1), Τριανταφυλλόπουλος 2, Γκουρβέλος, Γκούμας, Ορ. Μουρίκης.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Ψάλτου 162(1), Γεωργιάδης 135(8), Σταυρόπουλος 125(17), Ιωάννου 123(22), Μουράτογλου 114(5), Βουρνάς 60(1), Ζαμπέτης 50(6), Σταμούλης 25(8), Παπαγεωργίου 17(1), Τριφτανίδης 8, Καρέτσος 6, Δημητρόπουλος 5(1), Mπαλτάς 3(1),Τριπολίδης 2, Καρβέλης.

Πηγή: protionline.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr