Νίκη εκτός έδρας στο φινάλε του πρώτου γύρου για τον Χ.Τρικούπη

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 57-63

Με το ροζ φύλλο αγώνα  στις αποσκευές της επέστρεψε σήμερα η ομάδα μας από το Αίγιο καθώς επικράτησε δίκαια του τοπικού Κεραυνού με σκορ 63-57.

Η ομάδα μας, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, είχε τον έλεγχο του αγώνα και δείχνοντας την απαραίτητη ψυχραιμία όταν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους πήρε μια σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δυο ομάδες, όμως η αστοχία και οι καλές άμυνες δεν επέτρεψαν μεγάλο σκορ. Έτσι, η ομάδα μας με τη λήξη του πήρε βραχεία κεφαλή (Σκορ Δεκαλέπτου 11-14). Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα καταφέρνοντας  να προηγηθούν με 22-18 , όμως στο τέλος του η ομάδα μας με καλές άμυνες και εύστοχες επιθέσεις ισοφάρισε και πέρασε μπροστά με 5 πόντους (Σκορ ημιχρόνου 24-29).

Με σκοπό να «καθαρίσει» το παιχνίδι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας καταφέρνοντας να πάρει διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 15 πόντους. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στους 9 (38-47 σκορ Γ’ Δεκαλέπτου).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν  την ύστατη προσπάθεια να «γυρίσουν» στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν στον 1 πόντο (51-52) όμως οι αθλητές μας με καλές άμυνες και ψύχραιμες επιθέσεις πήραν ξανά διαφορά 10 πόντων (51-61) «τελειώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Το τελικό 57-63 κρίνεται απολύτως δίκαιο βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στο παρκέ και βρήκε παίκτες και τους περίπου 50 φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν στο Αίγιο, να πανηγυρίζουν.

Θα θέλαμε πρωτίστως, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ακολούθησε και στήριξε την ομάδα μας και στο Αίγιο. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου για την υποδειγματική φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στο Μεσολόγγι στο παιχνίδι του Β’ Γύρου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιανουαρίου στην Αθήνα με αντίπαλο την ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας.

Δεκάλεπτα: Α:11-14 Β:13-15 Γ:14-18 Δ:19-16

Κεραυνός Αιγίου (Λεονάρδος): Μοσχοβάκης 17, Ταπεινός 6(1), Γκούμας, Βασιλειάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λυμπέρης Β. 3, Σκόνδρας 5(1),Λυμπέρης Δ.9(3), Νικολάου 14(1), Τρυφωνόπουλος 3(1).

Τρικούπης Μεσολογγίου (Ζωντός):Ιωάννου 8(1), Βουρνάς 9(1), Ζαμπέτης, Σταμούλης 5(1), Μπαλτάς, Μουράτογλου 6(1), Σταυρόπουλος 13(1), Γεωργιάδης 11, Τριπολίδης , Ψάλτου 11.

trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr