Συνεχίζει αήττητος ο Χαρίλαος Τρικούπης Β΄

Το 3 στα 3 έκανε η ομάδας μας που συμμετέχει στο φετινό πρώταθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ στο Κυριακάτικο παιχνίδι της στο Αγρίνιο κόντρα στον ΠΑΣ Ιωνικό 80 για την 4η αγωνιστική του α’ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ επικρατώντας με το ευρύ 31-63 και παραμένει η μοναδική αήτητη ομάδα στον Α’ όμιλο της Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ με ρεκόρ 3-0.

Στα αγωνιστικά η ομάδας μας (που αποτελείται από παιδιά του εφηβικού και του παιδικού) με τον Παναγιώτη Τόλη στον πάγκο της (μιας και ο προπονητής της β’ ομάδας Παναγιώτης Ζωντός την ίδια ώρα βρισκόταν στην Αθήνα με την ανδρική ομάδα) έδειξε από την αρχή του αγώνα τις διαθέσεις της παίρνοντας σημαντική διαφορά από το α’ δεκάλεπτο (6-20).Τη διαφορά αυτή φρόντιζε συνεχώς να την αυξάνει στα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα φτάνοντας την έως και τους 34 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (21-55) για να κερδίσει τελικά το παιχνίδι με 31-63 απόλυτα δίκαια σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων και με το κ.Τόλη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεση του.

Αποκλειστικός στόχος του Χαρίλαου Τρικούπη Β’ είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική της β’ ομάδας του ΠΑΣ Ναυπάκτου με 39-53, τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της β’ ομάδα της ΓΕΑ με 52-47 ενώ την τρίτη αγωνιστική η ομάδα μας έκανε το ρεπό της. Επόμενη αγωνιστική τη Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 14:00 στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Μοναστηρακίου.

Δεκάλεπτα: 6-20, 04-17, 11-18, 10-08.

Διαιτητές: Σταθόπουλος – Χριστογιάννης.

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 (Αλτζερίνης): Τσαμπάς 8, Καρβούνης 1, Καρέτσος 1, Σβαρνιάς, Καπλάνης 4, Ευθυμίου, Χαρεμής 2, Μπατζάλης 8, Κοκκώνης 7(1).

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ Β΄ (Τόλης):
Καρακάσης 4, Παπαζήσης, Μπουκουβάλας, Καρβέλης Γ. 15(3), Μπαλτάς 5, Κιρκινέζος Ν. 4, Καρβέλης Ε. 4, Κιρκινέζος Θ. 7(1), Τριπολίδης 21, Τσαπατώρης 3(1), Φουστέρης, Τζάνος.

Πηγή: trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr